Πάνω Frame [668xX]

Αρχική σελίδα Περισσότερα
 
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 5 [200xX]
Banner Αριστερο 6 [200xX]
Border-Lock Δισκάρια Αποτύπωσης

 

Border-Lock Δισκάρια Αποτύπωσης 

 

 

 

 

Τα δισκάρια αποτύπωσης  Border-Lock® κατασκευάζονται από την Ολλανδική εταιρεία Clan Dental Products η οποία ασχολείται με την κατασκευή δισκαρίων από το 1960. Ο σχεδιασμός των δισκαρίων Border-Lock βασίζεται στα γνωστά μεταλλικά δισκάρια Schreinemakers.

Τα Schreinemakers δισκάρια αποτύπωσης για νωδούς ασθενείς κατατάσσονται ως το #1 δισκάριο αποτύπωσης στο χώρο της προσθετικής σε όλον τον κόσμο. Τα δισκάρια Border-Lock® έχουν την ίδια εφαρμογή όπως τα κλασσικά μεταλλικά δισκάρια Schreinemakers . Το όνομα Border-Lock® αναφέρεται στο πατενταρισμένο σύστημα συγκράτησης των δισκαρίων. Ειδικές οριζόντιες εγκοπές κατά μήκος του δισκαρίου λειτουργούν ως μηχανισμό κλειδώματος του αποτυπωτικού υλικού. Τα δισκάρια Border-Lock® είναι τα πρώτα δισκάρια με σχήματα τα οποία τους επιτρέπουν να έχουν πιο εξατομικευμένη εφαρμογή επιτρέποντας στον οδοντίατρο να επιτυγχάνει αποτύπωμα το οποίο σε πολλές περιπτώσεις επιτυγχάνεται μόνο με την κατασκευή ενός ατομικού δισκαρίου. Τα δισκάρια έχουν σχεδιαστεί για τους 3 τύπους γνάθων: Normal, Square & Gothic. Το κατάλληλο μέγεθος του δισκαρίου επιλέγεται χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο με το πίνακα με τα μεγέθη.

Πλεονεκτήματα δισκαρίων Border-Lock

Κλασσικά δισκάρια  

• Εξαιρετική ανατομία δισκαρίου

• Τα δισκάρια είναι μη διάτρητα για τη δημιουργία υψηλότερης θετικής πίεσης στο αποτυπωτικό υλικό (απαραίτητη για τη διείσδυση του αποτυπωτικού υλικού μέσα στην ουλοδοντική σχισμή) με αποτέλεσμα ένα πιο ακριβές αποτύπωμα.

·     •  Διαθέτουν ενσωματωμένη οπισθουπερώια απόφραξη – δεν χρειάζεται η δημιουργία με ακρυλικό ή κερί

·     •  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με Monophase αποτυπωτικό υλικό ή με την τεχνική  sandwich

·     • Λόγο της καλή εφαρμογής γίνεται εξοικονόμηση έως και 30% σε αποτυπωτικό υλικό.

·     •  Κλιβανιζόμενα

·     • 2 χρόνια εγγύηση

Δισκάρια για νωδούς ασθενείς

·     • Η εφαρμογή είναι ίδια όπως στα μεταλλικά δισκάρια Schreinemakers , τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα για νωδούς ασθενείς. Ο σχεδιασμός του δισκαρίου είναι μοναδικός διασφαλίζοντας ένα άριστο πρώτο αποτύπωμα ανεξαρτήτως εάν η γνάθος έχει σοβαρή απορρόφηση ή όχι.

·     • Τα δισκάρια για νωδούς ασθενείς είναι διάτρητα μιας και δεν χρειάζεται δυναμική πίεση σε αυτές τις περιπτώσεις.

·     • Κλιβανιζόμενα

·     • 2 χρόνια εγγύηση

 

 Τα δισκάρια Border-Lock διατίθενται σε 3 τύπους: κλιβανιζόμενα δισκάρια, δισκάρια για εμφυτεύματα και εξατομικεύσιμα δισκάρια. Και οι 3 τύποι δισκαρίων διατίθενται και για νωδούς ασθενείς.