Menu
Your Cart

MTA Flow

MTA Flow MTA Flow
MTA Flow MTA Flow
MTA Flow MTA Flow
MTA Flow MTA Flow
MTA Flow

MTA Flow 
MTA Repair Material  

To MTAFlow της Ultradent έχει σχεδιαστεί για να αναμιγνύεται γρήγορα και εύκολα στην  κατάλληλη σύσταση για διάφορες χρήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας τις σύριγγες και ρύγχη της Ultradent διασφαλίζοντας έτσι την ακριβή και αποτελεσματική τοποθέτηση.

•​ Έχει βιοενεργές ιδιότητες που προάγουν την επούλωση.  
• η σκόνη του MTA είναι πολύ πιο λεπτόκοκκη από τις άλλες της αγοράς (κάθε κόκκος έχει μέγεθος μικρότερο από 10μ) επιτρέποντας έτσι την εύκολη τοποθέτησή του. To μίγμα μπορεί να τοποθετηθεί σε σύριγγα και στην συνέχεια να προωθηθεί με ρύγχος
• Δεν αναμιγνύεται με νερό όπως όλα τα MTA της αγοράς αλλά με ένα ειδικό πατενταρισμένο τζελ. Ανάλογα με τις σταγόνες του τζελ που θα τοποθετήσει ο κλινικός, μπορεί να μετατρέψει την σύσταση από στοκώδη έως και λεπτόρρευστη/υδαρή. Αυτό επιτρέπει στον κλινικό να δημιουργήσει την κατάλληλη σύσταση για την ανάλογη χρήση.
• Στην υδαρή του σύσταση μπορεί να περάσει ακόμη και μέσα από το ρύγχος Navitip με διάμετρο 29g
• Διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες χειρισμού, γρήγορους χρόνους πήξης και ανθίσταται στο ξέπλυμα από οργανικά υγρά όπως το αίμα.

H κατάλληλη σύσταση για κάθε χρήση

Ανάλογα με τις σταγόνες του τζελ που θα τοποθετηθούν στο MTAFlow cement, μπορεί να μεταβληθεί η σύσταση έτσι ώστε να έχετε την κατάλληλη για την απαιτούμενη χρήση. Χρησιμοποιήστε την παχύρευστη σύσταση για κάλυψη πολφού, διατρήσεις (pulp chamber perforation) και πολφοτομές - την λεπτόρρευστη σύσταση για απορρόφηση ρίζας (resorption), προκλητή βιολογική ακρορριζική απόφραξη (apexification) και ακρορριζή απόφραξη (apical plug) και την στοκώδη σύσταση για ακρορριζική έμφραξη (root end filling). Όποια σύσταση και εάν χρειάζεστε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το MTAFlow repair cement θα είναι αποτελεσματικό, λείο και εύκολο στην τοποθέτηση.

MTA Flow Kit - γκρι 

1 x Technique guide
1 x Instructions for use
1 x MTAFlow Powder (2 g)
1 x MTAFlow Gel (2 ml)
1 x Measuring spoon
1 x Mixing pad
20 x Micro Tips (20 ga)
10 x Skini Syringes
10 x Luer Lock Caps

  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 3980
129,95€
Η Τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α
Ετικέτες: mta , mta cement